COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

În cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate funcționează două specializări de nivel licență: Comunicare și Relații Publice, respectiv Publicitate. Departamentul, având cadre didactice tinere, promovează metode de predare bazate pe interacțiunea permanentă cu studenții.

PUBLICITATE

Pe lângă activitățile de predare și de cercetare, membrii departamentului se implică în mod constant în proiecte extracuriculare: Festivalul Studențesc de Publicitate, Conferința PR Trend, colaborările cu firmele specializate, sub forma de stagii de practică și internshipuri.

STUDII COMPLETE ÎN DEPARTAMENTUL DE

COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE

DCRPP EVENTS

Activități organizate în DCRPP

ALL EVENTS
2020
28
May

ISCC 2020

Free
At 12:00 am

ALTE ACTIVITĂȚI DCRPP

International Students' Conference on Communication

ISCC is an annual event organized for bachelor, master and doctoral students at the Babeș-Bolyai University in Cluj-Napoca, Romania.

PR Trend

PR Trend este o conferință internațională. Evenimentul se adresează teoreticienilor şi practicienilor din domeniul științelor comunicării.

Festivalul Studențesc de Publicitate

Un festival cu o vechime de peste 10 ani care se bazează pe un concurs de brief-uri și spoof-uri și care se adresează studenților DCRPP.

Zilele Carierei în DCRPP

Un eveniment anual organizat de către Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate.

Event Planning

Un curs pentru studenții de la Publicitate și Comunicare și Relații Publice în care aceștia trebuie să organizeze evenimente de comunicare și publicitate la nivel de facultate.

Culturatorul

Un curs organizat pentru studenții de la comunicare și relații publice în care aceștia sunt nevoiți să organizeze activități de PR cultural.

Ultimele noutăți

Vezi toate

Workshop dr. Brigitte Naderer

In perioada 8-9 iulie 2019 in cadrul Scoalii Doctorale Comunicare Relatii Publice si Publicitate a avut loc workshopul Experimentul in stiintele comunicarii  sub indrumarea doamnei dr. Brigitte Naderer de la Universitatea din Viena. Experimentul este o metode de cercetare utilizată des în cercetarea efectelor media și în publicitatee. Realizat intr-o maniera practica workshopul a evidentiat […]

Workshop conf. dr. Claudia Riesmeyer

Scoala Doctorala Comunicare, Relatii Publice si Publicitate a organizat in data de 21 iunie un workshop despre cercetarea calitativa in stiintele comunicarii, avand ca invitat pe doamna conf.dr. Claudia Riesmeyer de la  Universitatea Ludwig Maximilian din München, Germania.  

CREDEM ÎNTR-O EDUCAȚIE DE CALITATE

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați.