COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

În cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate funcționează două specializări de nivel licență: Comunicare și Relații Publice, respectiv Publicitate. Departamentul, având cadre didactice tinere, promovează metode de predare bazate pe interacțiunea permanentă cu studenții.

PUBLICITATE

Pe lângă activitățile de predare și de cercetare, membrii departamentului se implică în mod constant în proiecte extracuriculare: Festivalul Studențesc de Publicitate, Conferința PR Trend, colaborările cu firmele specializate, sub forma de stagii de practică și internshipuri.

STUDII COMPLETE ÎN DEPARTAMENTUL DE

COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE

DCRPP EVENTS

Activități organizate în DCRPP

ALL EVENTS
2019
27
Mar

Lansare volum PR Trend

Free
At 5:00 pm
FSPAC 2, sălile T1 și T2

ALTE ACTIVITĂȚI DCRPP

International Students' Conference on Communication

ISCC is an annual event organized for bachelor, master and doctoral students at the Babeș-Bolyai University in Cluj-Napoca, Romania.

PR Trend

PR Trend este o conferință internațională. Evenimentul se adresează teoreticienilor şi practicienilor din domeniul științelor comunicării.

Festivalul Studențesc de Publicitate

Un festival cu o vechime de peste 10 ani care se bazează pe un concurs de brief-uri și spoof-uri și care se adresează studenților DCRPP.

Zilele Carierei în DCRPP

Un eveniment anual organizat de către Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate.

Event Planning

Un curs pentru studenții de la Publicitate și Comunicare și Relații Publice în care aceștia trebuie să organizeze evenimente de comunicare și publicitate la nivel de facultate.

Culturatorul

Un curs organizat pentru studenții de la comunicare și relații publice în care aceștia sunt nevoiți să organizeze activități de PR cultural.

Ultimele noutăți

Vezi toate

Prof. Bryan Reber visit of the FSPAC

During May the 13th and May the 19th our department had the honor to have prof. Bryan Reber, Head of the Department of PR and Advertising from the Grady College of Mass Communication of University of Georgia, Athens, as a guest. Prof. Reber delivered the keynote speech at our annual Student Conference. Interesting conversations on […]

ISCC 2019

  INTERNATIONAL STUDENTS’ CONFERENCE ON COMMUNICATION (ISCC) Strategic Communication in a Digitalized World -Seventh Edition- 15 May, 2019 Cluj-Napoca, Romania     Dear students, The Communication and Social Innovation Research Center and the Department of Communication, Public Relations and Advertising, Faculty of Political, Administrative and Communication Sciences, Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca, Romania, invites you to submit papers […]

CREDEM ÎNTR-O EDUCAȚIE DE CALITATE

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați.