COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

În cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate funcționează două specializări de nivel licență: Comunicare și Relații Publice, respectiv Publicitate. Departamentul, având cadre didactice tinere, promovează metode de predare bazate pe interacțiunea permanentă cu studenții.

PUBLICITATE

Pe lângă activitățile de predare și de cercetare, membrii departamentului se implică în mod constant în proiecte extracuriculare: Festivalul Studențesc de Publicitate, Conferința PR Trend, colaborările cu firmele specializate, sub forma de stagii de practică și internshipuri.

NOUTĂȚI

Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate sărbătorește 20 de ani de activitate didactică și de cercetare.

Împlinirea celor 20 de ani de școală de comunicare la UBB a fost marcată prin seria de workshopuri cu tema:

“Partnerships that Shape the Future: Celebrating 20 Years of Academic Excellence in Communication”

STUDII COMPLETE ÎN DEPARTAMENTUL DE

COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE

DCRPP EVENTS

Activități organizate în DCRPP

ALL EVENTS
2020
30
Jul
2020
28
May

ISCC 2020

Free
At 12:00 am

ALTE ACTIVITĂȚI DCRPP

International Students' Conference on Communication

ISCC is an annual event organized for bachelor, master and doctoral students at the Babeș-Bolyai University in Cluj-Napoca, Romania.

PR Trend

PR Trend este o conferință internațională. Evenimentul se adresează teoreticienilor şi practicienilor din domeniul științelor comunicării.

Festivalul Studențesc de Publicitate

Un festival cu o vechime de peste 10 ani care se bazează pe un concurs de brief-uri și spoof-uri și care se adresează studenților DCRPP.

Zilele Carierei în DCRPP

Un eveniment anual organizat de către Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate.

Event Planning

Un curs pentru studenții de la Publicitate și Comunicare și Relații Publice în care aceștia trebuie să organizeze evenimente de comunicare și publicitate la nivel de facultate.

Culturatorul

Un curs organizat pentru studenții de la comunicare și relații publice în care aceștia sunt nevoiți să organizeze activități de PR cultural.

Ultimele noutăți

Vezi toate

Anunț licență februarie 2021

LICENŢĂ februarie 2021 CRP RO, HU, DE și PUBLICITATE PERIOADA DE ÎNSCRIERE : 14.01.2021 – 27.01.2021 EXAMENUL SCRIS : 2.02.2021 PREZENTAREA ȘI SUSȚINEREA LUCRĂRII DE LICENȚĂ: 4.02.2021 VĂ ROG SĂ VĂ EXPRIMAȚI DORINȚA PARTICIPĂRII LA EXAMENUL DE LICENȚĂ DIN SESIUNEA FEBRUARIE 2021 LA ADRESA DE EMAIL A SECRETAREI SPECIALIZĂRII DUMNEAVOASTRĂ CRP RO, DE: secretar.crp@fspac.ro CRP HU: […]

Prelegere publică

Prelegerea publică pentru ocuparea postului nr. 59, pozitia: profesor, Departamentul de Comunicare Relații Publice și Publicitate, cu tema: Metode computaționane în analiza discursului, va avea loc joi, 30 iulie 2020, în sala de consiliu a FSPAC. Pentru acces on-line e-mail contact@fspac.ro Rezultatul concursului pentru ocuparea postului de profesor, poziția: 59, Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate […]

CREDEM ÎNTR-O EDUCAȚIE DE CALITATE

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați.