06
aug.
2021

Programare predare documente în original

IMPORTANT❗️

 

Servus înainte de toate. 👋

ℹ️ Dacă la admiterea care tocmai s-a încheiat ai intrat la licență (⚠) pe loc la buget (⚠) atunci trebuie să ne aduci documentele în original. Ne trebuie pentru dosarul tău. Deja știai asta, dar acum este oficial.

ℹ️ Perioada în care poți aduce documentele este:

📌 9 August - 3 Septembrie;

📌 De luni până vineri;

📌 În intervalul 09.00-15.00.

ℹ️ Documentele care trebuie aduse sunt cele de la înscriere, fără scrisoarea de motivație și fără fișa de înscriere. Este musai să aduceți diploma de BAC în original și nu copie, nici măcar copie legalizată.

👉 Fiindcă știm că unii veniți de departe, am pregătit un sistem prin care vă puteți programa singuri când doriți să veniți, în ce zi și la ce oră.

 

ℹ️ Vă puteți programa aici:

📌 https://fspac.online/programare/

 

📋 Selectați ziua, selectați ora, introduceți numele și adresa de email, iar apoi apăsați butonul roșu de TRIMITE. După câteva secunde veți primi o confirmare pe mail, verificați și folderul SPAM.

 

ℹ️ De asemenea, în eventualitatea în care unii nu puteți ajunge, dar tot trebuie să trimiteți documentele, o puteți face fie:

📌 printr-o altă persoană care să le aducă la noi;

📌 prin curier. Dacă alegeți să trimiteți prin curier atunci trebuie neapărat să luați legătura cu secretariatul (mail sau telefon) și să anunțați că urmează să trimiteți, când, cu ce curier. Dar țineți cont că un procent mic de colete se pierd în tranzit, așadar este un risc pe care vi-l asumați. Detaliile secretariatelor sunt aici:

 

📌 https://fspac.ubbcluj.ro/ro/despre-noi/administrativ/secretariat

 

1️⃣ Cei de la licență/taxă nu trebuie să aduceți documentele decât în octombrie.

2️⃣ Cei de la masterat/buget, absolvenți de #fspac, nu trebuie să veniți, vor lua doamnele secretare de la masterat dosarele voastre de la doamnele secretare de la licență.

3️⃣ Cei de la masterat/buget, absolvenți de altă facultate, veți fi contactați pe mail de doamnele secretare.

4️⃣ Cei de la masterat/taxă nu trebuie să aduceți documentele decât în octombrie.

 

ℹ️ Urmăriți în continuare pagina noastră de Facebook:

📌 https://www.facebook.com/fspac.ubb

ℹ️ Sau de Instagram:

📌 https://www.instagram.com/fspac

pentru toate noutățile.

#fspac