11
mar.
2020

Mesajul Decanului

Dragi membri ai comunității FSPAC,

Facultatea noastră are de-a lungul istoriei ei o serie impresionantă de rezultate remarcabile pe plan regional, național și internațional. Aceste rezultate nu ar fi fost niciodată posibile fără aportul direct și indirect al profesorilor, al studenților și al personalului administrativ. Aceste colaborări nu numai că ne fac mai puternici, dar ne deschid calea și către o mai bună organizare internă în situații neașteptate.

Astăzi ne aflăm într-o asemenea situație.

După cum știți, începând de astăzi, 11 Martie, toate cursurile, seminariile, întâlnirile față în față din interiorul UBB au fost mutate în spațiul virtual. Data la care aceste restricții iau sfârșit este 22 Martie. Este foarte important să înțelegem că această dată nu este definitivă, că ea poate suferi modificări și că vă vom ține informați în timp real pe măsură ce ne apropiem de data limită.

Doresc să vă asigur de întreaga dedicare a personalului didactic FSPAC pentru a face posibile cursurile și seminariile online, cu scopul de a continua semestrul într-un ritm normal, doar cu o altă formă de interacțiune profesor-student.

Vă rog ca în perioada organizării cursurilor online, până ne vom reîntâlni la facultate în condiții de maximă siguranță, să urmăriți, ascultați și aplicați sugestiile și recomandările specialiștilor în domeniu, ale instituțiilor abilitate și ale colegilor noștri din Departamentul de Sănătate Publică.

O comunitate este puternică indiferent de situație. Iar valorile FSPAC nu se abat de la această regulă. Tocmai de aceea sunt sigur de întreaga dumneavoastră colaborare și solidaritate în această perioadă mai complicată decât de obicei.

 

Călin Hințea

Decan, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării