09
mai
2021

FSPAC Podcast - Comunicatorii

Episodul 1 din seria Comunicatorii: Corina Rotar și Dorin Spoaller, profesori în cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, la discuții cu Jessica Petri, Dragoș Mureșan, Alina Paula Chiorean, Andreea Berețki și Ecaterina Dăscălescu, participanți cu succes la concursul PR Arena.

Episodul 2 din seria Comunicatorii: Corina Rotar și Dorin Spoaller, profesori în cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, la discuții cu Lucian Bostan, Social Media Manager la eON.

Episodul 3 din seria Comunicatorii: Corina Rotar și Dorin Spoaller, profesori în cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, la discuții cu Romina Baltariu, UX Designer la UXProject.

Episodul 4 din seria Comunicatorii: Corina Rotar și Dorin Spoaller, profesori în cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, la discuții cu Bogdan Moldovan, profesor în cadrul Departamentului de Administrație și Management Public.

Episodul 5 din seria Comunicatorii: Corina Rotar și Dorin Spoaller, profesori în cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, la discuții cu Irina Mircea (absolventă CRP) și Jessica Petri (absolventă Publicitate)