15
sept.
2021

#fspac alege scenariul #hibrid

Dragi membri ai comunității #fspac, 😎

ℹ Ultimele luni au reprezentat o înșiruire de evenimente mai mult și mai puțin plăcute cu privire la pandemia COVID-19. Din păcate situația epidemiologică s-a complicat foarte mult odată cu răspândirea variantei Delta, variantă mult mai contagioasă decât cele anterioare. În urma consultărilor cu specialiștii, inclusiv cu colegii noștri din Departamentul de Sănătate Publică, a rezultat un risc foarte mare de îmbolnăvire pentru toți participanții la procesul educațional, studenți, profesori și personal administrativ. În special în condițiile unor cursuri și seminarii față în față la care să participe atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate.

💪 Dar aceste luni ne-au permis să ne pregătim pentru toate scenariile posibile la început de toamnă. De la echipamente și software-uri, la circuite și licențe, am acoperit tot ce putea fi relevant pentru cursurile și seminariile din noul an universitar.

ℹ Așadar, în urma considerentelor menționate anterior, în urma deciziei Senatului UBB din 14 septembrie 2021, după consultarea studenților și cadrelor didactice prin reprezentanții acestora, și în urma deciziei Consiliul Profesoral al FSPAC, putem anunța că facultatea noastră începe semestrul I al anului universitar 2021-2022 în sistem hibrid:

📌 cursurile și seminariile online, activitățile extra-curriculare față în față.

ℹ Avem experiență practică pentru toate scenariile posibile, suntem pregătiți pentru orice ne pregătește viitorul și suntem convinși că facultatea noastră, cu ajutorul vostru, va ieși din această iarnă mai puternică și la fel de motivată precum în trecut. Înaintea semestrului II vom reanaliza situația, iar în funcție de contextul epidemiologic vom anunța condițiile în care vom organiza activitățile educaționale ale semestrului respectiv.

🗓 În viitorul apropiat vom detalia activitățile extra-curriculare față în față și calendarul acestora. Vă pregătim lucruri faine tot semestrul. De asemenea, ne vom consulta și cu studenții noștri pentru evenimente organizate cu și de către aceștia.

🛏 Cazările în căminele UBB se vor face doar pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală, iar pentru detalii trebuie să urmăriți canalele de comunicare ale Consiliului Studenților FSPAC.

Brace yourselves, cool things are coming.

#fspac