10
mar.
2020

Anunț cu privire la suspendarea cursurilor în perioada stării de urgență

UPDATE:

Având în vedere numărul în crștere al infecțiilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 și măsurile de prevenire luate la nivel național prin hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) 2i. de Administrație al UBB, în data de 13.03.2020, hotărăște:

Se prelungește perioada de suspendare a activitățlor didactice față în față Până la finalul stării de urgență, cu posibilitatea de prelungire dacă evoluția răspândirii coronavirusul SARS-CoV-2 o impune.

Subliniem faptul că activitățile didactice vor ține în continuare online. 

 

----------------------------

Vă rugăm să citiți cu atenție mesajul următor:

1️⃣. Se suspendă toate activitățile didactice față în față, precum și alte activități derulate în cadrul universității, activități care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, spectacole, competiții sportive, prelegeri, workshop-uri etc.) în perioada 11-22.03.2020. În caz de necesitate, perioada se va putea prelungi. .
2️⃣. Activitățile didactice se vor desfăşura în regim online. Facultăţile vor folosi platformele e-learning funcționale, alte mijloace electronice de care dispun sau care vor fi puse la dispoziție de UBB. ❗️❗️❗️Vă rugăm să discutați cu profesorii cursurilor pentru a vedea cum se procedează mai departe: se vor ține cursurile online sau vor fi recuperate ulterior.
3️⃣. Activitățile didactice care nu pot fi desfăşurate online vor fi recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte și care urmează a fi comunicat Rectoratului.
4️⃣. Elementele de infrastructură ale universității destinate unor activități ce presupun un aflux mare de persoane vor funcționa în conformitate cu prevederile art. 7 din Hotărârea nr. 6 din 9 martie 2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.
5️⃣. Direcţia Generală Administrativă asigură implementarea și respectarea instrucţiunilor din Hotărârea nr. 6 din 9 martie 2020.
6️⃣. Activitățile administrative, de cercetare și studiu individual din cadrul universității nu se supun prevederilor prezentei hotărâri.

Vă ținem informați mai departe pe măsură ce primim și noi informațiile.