Cursuri deschise

Una dintre direcțiile strategice ale dezvoltării FSPAC este implicarea în comunitate, iar facultatea încearcă să se poziționeze ca un facilitator in ceea ce privește dezvoltarea acesteia.

În acest context am decis să oferim un nou tip de cursuri adresate organizațiilor și comunităților interesate. Durata și conținutul cursurilor pot fi definite prin discuții cu partenerii interesați, iar la absolvire cursantul va primi un certificat UBB.

Am făcut acest pas pentru că nevoia de educare în afara produselor tradiționale ale universității (cursuri la nivel licență, master, doctorat sau cursuri postuniversitare) este importantă și actuală.

Oferta actuală de cursuri poate fi consultată mai jos. Lista de cursuri nu este exhaustivă. În cazul în care există o nevoie specifică în ceea ce privește formarea într-o zona de competență a FSPAC putem discuta forma și conținutul cursului care vă interesează. De asemenea, detaliile cursurilor prezentate (număr de ore, număr de cursanți, număr de module, etc.) sunt orientative și pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră luând legătura cu profesorul sau profesorii responsabili.

Pentru orice informații suplimentare vă rog sa îl contactați pe domnul prodecan Viorel Stanică.