Conferințe CoRe

PR Trend

Conferința PR Trend a fost organizată în 2004 pentru prima dată la Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai . De atunci, fiecare ediție se concentrează pe noile evoluții la nivel mondial în comunicare, relații publice și publicitate, precum și pe implicațiile la nivel regional și local.

Information, communication, and digital humanities. The 23rd French-Romanian conference on information and communication sciences (HumaNum)

Conferința propune o serie de teme care să fie dezbătute de participanți: culturi media și culturi digitale, formarea competențelor profesionale concepute pentru a instrui viitori profesioniști și cercetători în domeniul informării și comunicării, constituirea și difuzarea de arhive digitale, epistemologia datelor și efectele instrumentelor digitale.

Seria ”Communicating”/ ”Communicating” series

  • Communicating EU (2018)
  • Communicating Gender (2020)

International Students’ Conference on Communication (ISCC)

Conferința Internațională Studențească de Comunicare este un eveniment anual care își propune să sprijine studenții în efortul lor de a dezvolta cercetări teoretice și empirice valoroase. Scopul conferinței este acela de a crea un cadru de cunoștințe specializat în care schimbul de informații actualizate în domeniul comunicării să fie valorificat corespunzător. Conferința este un eveniment organizat pentru studenții de licență, master și doctorat.

Innovation, Entrepreneurship and Society Conference

Innovation, Entrepreneurship and Society Conference este o conferință organizată de Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială (CoRe ), în parteneriat cu Centrul de Cercetări în Informatică economică a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Conferința este susținută de participarea școlilor doctorale de Psihologie cognitivă aplicată, Educație, Reflecție, Dezvoltare, Comunicare, relații publice și Publicitate, Științe politice și ale Comunicării, Administrație și Politici publice, Istorie, Civilizație, Cultură, Sociologie și Educație Fizică și Sport.

0:00
0:00