Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială (CoRe)

core@fspac.online     +40 264-431505

Innovation, Entrepreneurship and Society Conference 2021

Avem plăcerea să vă invităm să participați la Innovation, Entrepreneurship and Society Conference, a doua ediție, o conferință organizată de Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială (CoRe – https://core-data.ro), în parteneriat cu Centrul de Cercetări în Informatică economică, a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Conferința este susținută de participarea școlilor doctorale de Psihologie cognitivă aplicată, Educație, Reflecție, Dezvoltare, Comunicare, relații publice și Publicitate, Științe politice și ale Comunicării, Administrație și Politici publice, Istorie, Civilizație, Cultură, Sociologie și Educație Fizică și Sport.

Aceia dintre dvs. care au participat și anul trecut la prima ediție a conferinței vor primi volumul publicat la o editură națională aprobată CNCS.

Conferința va avea loc în data de 15 Iulie 2021, online.

Puteți participa cu orice lucrare de cercetare sau cu o lucrare teoretică. Nu există taxe de participare.

Pentru a participa la conferință trebuie să trimiteți până în data de 11 Iulie 2021, titlul lucrării, însoțit de numele și e-mailul autorilor și de un abstract în limba engleză de aproximativ 300 de cuvinte. Aceste informații se trimit într-un document pe adresa de email: core@fspac.ro.

Limba preferată pentru publicație este engleza. Cu toate acestea, o secțiune va fi dedicată articolelor în română și maghiară. Fiecare participant poate alege să prezinte lucrarea în engleză, maghiară sau română. Lucrarea va trebui finalizată până în 15 Septembrie 2021.

Vă rugăm să consultați documentul atașat pentru mai multe detalii legate de conferință. De asemenea, în documentul atașat veți putea găsi un ghid de realizare a lucrării și un template pe care vă puteți baza în redactarea ei.

Așteptăm cu mult drag propunerile voastre de cercetare și vă stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri! Ne-am bucura să diseminați invitația la conferință și către alte persoane interesate.

Documentul poate fi accesat aici.

Misiune

Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala (CoRe)reprezinta o unitate de cercetare dedicata atat studentilor cat si cadrelor didactice care activeaza in domeniul Stiintelor comunicarii. Misiunea centrului este aceea de a incuraja cercetarea stiintifica de calitate si de a crea un context favorabil diseminarii rezultatelor cercetarilor actuale atat pe plan national cat si international. Centrul isi propune sa asigure sprijin institutional si administrativ pentru membrii acestuia. Plecand de la aceasta misiune, directiile de dezvoltare ale centrului se focalizeaza pe:

  • Organizarea membrilor centrului in grupuri de cercetare tematice bine definite, initierea de proiecte de cercetare pe fiecare dintre tematicile stabilite si incadrarea acestora in strategia CDI 2014-2020.
  • Cresterea competentelor de cercetare in randul studentilor prin implicarea acestora in cercetarea stiintifica. Implicarea studentilor se va materializa atat prin contribuirea la dezvoltarea de cercetari impreuna cu cadrele didactice cat si prin participarea la manifestarile stiintifice organizate de centru. Un exemplu elocvent este International Students’ Conference on Communication, conferinta stiintifica dedicata diseminarii rezultatelor cercetarilor realizate de catre studenti si ajunsa la a sasea editie.
  • Colaborarea cu alte unitati de cercetare si academice din tara si din strainatate in vederea implementarii de proiecte stiintifice comune si granturi de cercetare la nivel international
  • Implicarea in proiecte cu terti. In acest sens, membrii centrului isi propun sa colaboreze cu mediul economic si cu cel administrativ in vederea incheierii de parteneriate si a dezvoltarii de proiecte de cercetare comune.

Directiile de cercetare definitorii ale centrului se grupeaza in urmatoarele categorii: comunicare politica si organizationala, comunicare publicitara si branding, comunicare mediatica si social media, relatiile publice in sectorul public si privat si utilizarea noilor tehnologii in marketing.

Știri

Documente

Oportunitate de practica pentru studenti

Citește mai multe detalii aici.

Departamentul de Comunicare, Relatii publice si Publicitate

Deschiderea anului universitar 2017-2018: 2 octombrie. Gongul de inceput. Pentru toti comunicatorii. Mici si mari.

Metodologii, regulamente, formulare.

Protocol de colaborare.