TANULMÁNYI SZERZŐDÉSEK

A tanulmányi szerződéseket október 4-ig tudjátok kitölteni az Academic Info oldalán: megnézem. Az online kitöltött szerződéseket kétoldalra (fata-verso) nyomtatva lehet leadni szeptember 30. és október 11. között a titkárságon, hétköznap 9-12 óra között. Első éven a kötelező tantárgyak mellett mindkét félévre szükséges idegen nyelvet és testnevelést is választani. Az idegen nyelvnél mindkét félévben ugyanazt az idegen nyelvet jelöljétek meg, ugyanis az egyetemi szabályzat szerint nem lehetséges félévenként változtatni a kiválasztott nyelven. Első év, második félévben három választható tantárgy van, ezek közül kettőt szükséges megjelölni.
 

FIZETÉSES ÉS INGYENES HELYEK

Amennyiben első körben még fizetéses helyet foglaltál el és később átkerültél államilag támogatott, vagyis ingyenes helyre, kérelmezheted a befizetett tandíj részlet visszaigénylését. Ezt a titkárságon teheted meg szintén szeptember 30. és október 11. között, a fent említett idősávokban. Az utaláshoz szükséges egy a saját nevetekre kiállított bankszámlaszám kivonat, amelyet online formában vagy személyesen a banknál tudtok igényelni.
 

TANULMÁNYI ÉS SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJAK

A tanulmányi- és érdemösztöndíjakra külön kérelmet kell benyújtani a titkárságon. Ezt szeptember 30. és október 18. között tehetitek meg a titkárságon. A szociális ösztöndíjak igénylésével kapcsolatos kérelmeket rendhagyó módon nem a titkárságon, hanem az első emeleten található 9-es számú irodában tudjátok leadni legkésőbb október 18-ig.
 

TÖBB EGYETEMRE JÁRÓK FIGYELMÉBE

Amennyiben egyszerre két egyetemi képzésen is tanulsz , kérheted a tandíjcsökkentést. Az ehhez szükséges kérelmet legkésőbb október 11-ig tudod leadni a titkárságon. A kérelemhez csatolnod kell az első részlet kifizetését igazoló nyugtát is.
 
További felmerülő kérdések esetén keress minket közösségi felületeinken: Facebook oldalunkon vagy Instagram üzenetben.