A BBTE Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar magyar nyelvű képzései közös évnyitót szerveznek 2019. október 1-én, kedden, 10 órai kezdettel a Kar épületének V/2-es termében. Az eseményre a szervezők szeretettel várnak minden alap-  és mesterképzésen tanuló diákot a BBTE Kommunikáció és Közkapcsolatok, a BBTE Újságírás, a BBTE Közigazgatás és a BBTE Politológia szakokról, valamint ezen szakok főállású és társult oktatóit.

A megnyitó ünnepségen köszöntő beszédet mond dr. Salat Levente, dékánhelyettes. Az évnyitó előadást dr. Balogh Márton, a BBTE Közigazgatás tanszék egyetemi docense tartja Szociális vállalkozások Romániában címmel. Emellett bemutatkoznak az egyes tanszékek oktatói, a diákok pedig rövid ismertetőt kapnak az egyetemi képzés mellett működő programokról, mint a BBTE Kommunikáció szakkollégium, a BBTE Mentor Klub vagy a Kommunikáció, Újságírás és Fotó-film-média szakos diákok szakosztálya (KÚF).

Zárásként, minden évfolyam rövid eligazításban részesül, ami az évkezdést, a tanulmányi szerződéseket, valamint az aktuális órarendet illeti. Az eligazítást vezeti dr. Kádár Magor, a BBTE Kommunikáció és Közkapcsolatok tanszék docense.

Szerettel várunk minden érdeklődőt!

További aktuális információk a rendezvény Facebook oldalán: megnézem