2019. március 22-23. között szervezi meg a BBTE magyar tagozata az Interdiszciplináris Tehetségfórum (ITF) műhelykonferenciát, amelyre szakiránytól függetlenül várják az alap- és mesterképzéses diákok jelentkezését. A konferencia célja a tudományos eredmények közérthető módon történő bemutatásának a gyakorlása, az előadói készségek fejlesztése, valamint az egyes szakterületek közötti párbeszéd lehetőségének megteremtése és elősegítése.

A konferencián a legjobb előadók pénzjutalomban részesülnek. A fődíj 1000 RON, a második díj 500 RON, a harmadik díj pedig 200 RON. Emellett szintén 200 RON pénzjutalomban részesül a közönségdíjat kapó előadó, valamint a közönség körében a legjobb kérdező. A három fős szakmai zsűrit idén dr. Dégi László Csaba és dr. Sárközi Zsuzsa mellett tanszékünk docense, dr. Vincze Hanna Orsolya alkotják.

A konferencia minden résztvevő számára regisztrációköteles. A jelentkezéshez az alábbi weboldalon található regisztrációs űrlapot szükséges kitölteni. A jelentkezési határidő: 2019. március 19.

Aktuális tartalomért keressétek a konferencia Facebook oldalát!