20
mar.
2024

Fii voluntar la #fspac

FSPAC lanseză un program de voluntariat intern în cadrul instituțional oferit de programul "Voluntar la UBB" (http://voluntariat.centre.ubbcluj.ro/index.php/regulament/).

Voluntariatul la FSPAC se va desfășura sub coordonarea unor angajați FPSAC/UBB.
Vom organiza, pentru început, trei programe de voluntariat în care studenții FSPAC se pot implica:
(4 locuri) Studioul Radio/TV și Centrului de împrumuturi de echipamente de producție media - Coordonator: lect. dr. Rareș Beuran (rares.beuran@ubbcluj.ro)
(2 locuri) Biroul de Cooperare Internațională FSPAC - Coordonator: dr. Arina Neagu (arina.neagu@ubbcluj.ro)
(2 locuri) Departamentul IT (mircea.pop@fspac.ro

Voluntariatul se desfăşoară pe baza unui contract încheiat în formă scrisă, în limba română, între voluntar şi UBB, conform prevederilor legale aflate în vigoare. Voluntarii îşi vor desfăşura activitatea conform fişei de voluntariat întocmite potrivit prevederilor legale.
Perioada minimă pentru care se desfăşoară orice activitate de voluntariat este o lună de zile. Timpul de lucru este cuprins între 10 de ore pe lună şi 80 de ore pe lună, conform contractului semnat. La finalul programelor de voluntariat, studenții participanți vor primi un certificat de voluntariat. Coordonatorii programelor se vor asigura de relația cu Centrul de Voluntariat al UBB. Activitatea de voluntariat este distinctă de cea de practică inclusă în planurile de învățământ.


Cei interesați pot să se înscrie până în 1 aprilie pe adresele de mail ale coordonatorilor programelor de voluntariat FSPAC.