02
aug.
2024

Despre procesul de cazare

Colegii dumneavoastră din Consiliul Studenților FSPAC ne-au rugat să punem următorul anunț:

 

Procesul de cazare pentru următorul an universitar este organizat astfel:

Prima etapă (*cu câteva modificări pe care am fost nevoiți să le facem*)

Calendar:

  • 5 august, ora 23:59 - se închid cele două formulare de cazare
  • 6 - 15 august - repartizarea locurilor de către comisie
  • 16 august - afișarea listei inițiale și postarea formularului de contestații
  • 17 august, ora 23:59 - se închide formularul de contestații
  • 18 august - evaluarea contestațiilor de către comisie
  • 19 august - afișarea listei finale după prima etapă
  • 19 august - postarea formularului de confirmare a locurilor

 

1. Pentru studenții din anii 2, 3 licență, anul 2 masterat și ciclul de studii doctorale există un formular prin care pot completa cererea de cazare în cămin. Tot aici pot completa și studenții din anul 1 masterat care doresc să aplice pe criterii de prioritate, conform regulamentului de cazare (social, medical, orfani de ambii părinți etc.). 

Acest prim formular este deschis până în data de 5 august, ora 23:59 și se poate completa numai prin logare cu contul Microsoft instituțional aici: https://forms.office.com/e/NMhLzPGbBm

2. Pentru studenții din anul 1 licență care doresc să aplice pe criterii de prioritate, conform regulamentului de cazare (social, medical, orfani de ambii părinți etc.) există un alt formular prin care pot completa cererea de cazare în cămin. Tot aici pot completa și studenții de la masterat, anul 1 care au urmat ciclul de studii de licență la alte universități, pentru că acest formular nu necesită logare cu contul Microsoft instituțional. 

Acest formular se poate completa tot până la data de 5 august, ora 23:59 aici: https://forms.office.com/e/2Y0YmC5xjV

 

ATENȚIE! Studenții din anul 1 licență și masterat, admiși în sesiunea de admitere de vară, care au bifat în momentul admiterii că doresc cazare în cămin și nu se încadrează în niciunul dintre criteriile prioritare (adică vor fi repartizați în baza mediei) NU trebuie să completeze niciun formular. Vom prelua cererea lor din baza de date din platforma de admitere.

 

* După prima etapă, cei care au primit un loc la cămin își vor confirma locul prin intermediul unui formular pe care îl vom transmite odată cu listele finale și va putea fi completat până va începe cea de-a doua etapă. Confirmarea locului este obligatorie, locurile neconfirmate vor reveni către noi și vor fi distrbuite aplicanților din a doua etapă.

Etapa a doua

Calendar: va fi afișat pe pe pagina Consiliului Studenților FSPAC odată ce va fi definitivat calendarul sesiunii de admitere din toamnă.

Această etapă va avea loc în prima jumătate a lunii septembrie pentru a coincide cu sesiunea de admitere din toamnă.

 Atunci vor putea aplica pentru un loc în cămin studenții din anul 1 care vor fi admiși în toamnă dar și studenții FSPAC cărora li s-a definitivat situația din anul universitar precedent mai târziu. De asemenea, în a doua etapă vor putea aplica și studenții care nu au prins loc în prima etapă de cazări, în special cei care au glisat de la taxă la buget între timp.

!!Din nou, studenții din anul 1 licență și masterat care vor dori repartizare în baza mediei vor putea bifa în momentul admiterii acest aspect. Celorlalte categorii de studenți amintite mai sus le va fi pus la dispoziție un formular similar celui din prima etapă. Toate detaliile aferente celei de-a doua etape de acordate a locurilor în cămine vor fi postate din timp pe pagina Consiliului Studenților FSPAC și transmise prin secretariat.

Pentru orice întrebări studenții se pot adresa Consiliului Studenților prin intermediul canalelor de comunicare online.