Partenerii FSPAC și ce oferă ei studenților

Descriere

Cu sediul în Cluj-Napoca, România și cu birouri în Zurich, Oradea și Munchen, Accesa este o companie cu capital privat, cu o cultură organizațională distinctă, orientată înspre oameni, a căror dezvoltare tehnică continua ii asigura succesul. În ultimii 16 ani, Accesa s-a concentrat pe valorificarea tehnologiei pentru a rezolva probleme reale prin intermediul unor soluții care se integrează cu ușurință în viața utilizatorilor, creând valoare atât pentru companii, cât și pentru clienții acestora. Compania se angajează să ofere o experiență de 5 stele pentru toți clienții lor și o carieră plină de satisfacție pentru angajații săi.

Cu peste 700 de profesioniști, din peste 20 de centre de competență, Accesa se poziționează ca un angajator de top pentru specialiștii care doresc să aibă un impact real și tangibil prin activitatea lor. Având parteneriate cu companii din Retail și Bunuri de larg consum, Producție, industria Auto, servicii Bancare și Asigurări, Accesa ajută organizațiile și oamenii din cadrul lor să profite de flexibilitate, adaptabilitate și dinamism în evoluția lor digitală.

Descriere

Agile Networks Technologies is an owner-managed company with 100% equity financing with locations currently in Frankfurt, Zurich, as well as in the well-connected cities of Cluj-Napoca and Sibiu in Romania.

We are solution partners for software development companies in the fields of eCommerce, sales, and integrated services. We help our European clients in building an impressive customer journey and a sustainable acceleration of their digital business.

Here at ANT, we believe in leadership at eye level, personal integrity, and excellence. We always do our very best in every situation and we constantly focus on expanding our skills through learning and increasing knowledge. The team is our key to success, which is why we want the very best people as part of our team.

Job-uri

În curând

Descriere

Emerson este o companie de tehnologie și inginerie care oferă soluții inovatoare clienților din piețele industriale, comerciale și rezidențiale.

Aceasta oferă soluții software, echipamente si consultanță în domenii esențiale ale vieții de zi cu zi: protecția mediului, siguranța alimentară și prevenirea risipei respectiv digitalizare industrială integrată.

Pe parcursul celor 130 de ani de activitate, Emerson a fost o prezență constantă în prima linie a progresului tehnologic, inovării și dezvoltării sustenabile. Suntem mândri și onorați că în ultimii trei ani Emerson a primit titlul de “Industrial IoT Company of the Year” acordat de IoT Breakthrough. Acest premiu recunoaște realizările tehnologice și strategiile de excepție în inovație și leadership din domeniul IoT (Internet of Things).

La nivel local, Emerson a cunoscut o dezvoltare extraordinară în cei 15 ani de activitate. Suntem o echipă tânără, pasionată de dezvoltare și inovație într-o lume competitivă și plină de oportunități. Mediul inclusiv creat favorizează recunoașterea importanței fiecărui rol din cadrul organizației și a dezvoltării continue, pe plan personal și profesional. Încurajăm și apreciem ideile ambițioase, punctele de vedere diverse și creativitatea.

Ne mândrim să fim una dintre cele mai mari comunități din Cluj, peste 2700 de colegi într-un mediu divers în care o zi obișnuită la birou poate însemna interacțiunea și schimbul de idei cu colegi și clienți din întreaga lume. Nu în ultimul rând, grupurile noastre de voluntari Women in STEM și Social Committee ne conectează la comunitățile locale și ne ajută să contribuim la dezvoltarea ei sustenabilă.

În ceea ce privește rolurile și specializările din cadrul organizației, acoperim totul, de la zona de business administration (financiar, suport clienți, achiziții), inginerie (automatizări, suport vânzări, cercetare și dezvoltare) și IT, până la zona de producție (operatori asamblare mecanică și electrică, tehnicieni, operatori depozit).

#EmersonCluj

Descriere

NTT DATA Romania este o companie furnizor și integrator de soluții/sisteme IT complexe cu o echipă de peste 1.900 de specialiști în România și Serbia care activează în diverse proiecte din industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics și altele.

Integrând experiența îndelungată, competența ridicată și inovația constantă, NTT DATA Romania colaborează cu clienții săi naționali și internaționali și oferă soluții IT care aduc valoare adăugată business-ului acestora. Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii: consultanță de management al proceselor de business, dezvoltare și integrare de soluții software standard și custom, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitate a informației și infrastructură etc.

NTT DATA Romania, SAP Platinum Partner, este pionier pe piața națională în implementarea soluțiilor Cloud SuccessFactors și SAP S/4HANA. Mai mult, este dezvoltatorul propriei soluții ERP Clarvision, sprijinind de 17 ani peste 200 de clienți din peste 20 de industrii.

Aflat in top 10 furnizori mondiali de servicii IT*, NTT DATA este parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii globali in ICT (Information and Communication Technologies), cu peste 283.000 de angajați și un portofoliu larg de soluții de infrastructură, comunicații și servicii IT.

Sursa: Gartner, "Market Share: IT Services, 2017" publicat pe 11 iunie 2018.

Pentru mai multe informații, accesați www.nttdata.ro

Job-uri

În curând.

Descriere

Welocalize helps companies transform their content and data so that they can rapidly reach, grow, and engage with global audiences.

Founded in 1997, in the USA, Welocalize may have originated as a translation company, but billions of words and hundreds of languages later, we’ve become known for our ability to mobilize the best talent to deliver comprehensive content and data transformation solutions with multilingual scope.

Our people are at the core of how we meet and exceed client expectations. We have a team of more than 1,500 professionals located across offices, production centers, and testing labs in North America, Europe, and Asia. Additionally, we mobilize a growing network of over 77,000 in-country language experts in markets that matter to our clients.

Welocalize has 21 global offices as is one of the largest language services providers in the world. The Service Center in Cluj was founded in 2015 and is home to a team of 75+ talented and enthusiastic employees looking after project management, talent recruitment and engagement, language quality and other processes.

Descriere

Office Depot Service Center offers support for the European business of the leading multinational selling office supplies in Europe.

In Cluj-Napoca, we are responsible for financial, data management, sales and project management operations throughout 12 European countries, in 6 foreign languages, for activities such as Credit and Collection, Cash Application, Accounts Payable, Project Management, Master Data Management, Data Management Services and e-Business.

With a strong team of over 400 associates, we offer a variety of roles in which you can develop your skills and unleash new superpowers.

Job-uri

Descriere

Orange este Liderul pieței de Telecomunicații Mobile din România. La nivel mondial, Orange Group este un furnizor important de servicii IT și telecomunicații pentru companii multinaționale din 220 de țări și teritorii.

Orange România este o companie certificată #TopEmployer, fiind recunoscută pentru condițiile excelente pe care le oferă angajaților.


La Orange, plasăm oamenii în centrul a tot ceea ce facem, în același mod în care responsabilitatea noastră socială și de mediu este esențială pentru strategia noastră. Deoarece echipele noastre sunt cel mai mare atu al nostru și pentru că operăm într-un sector în continuă evoluție, ne asigurăm că experiența angajaților noștri este una cât mai cuprinzătoare și mai plăcută, aliniată cu experiența pe care o oferim clienților noștri.

Bazându-ne pe strategia noastră corporativă și pe angajamentele noastre, suntem astăzi unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații și servicii digitale.

Brandul Orange a fost creat pentru a simplifica comunicarea umană, aducând astfel valoare comunităților în care activează.

Suntem o companie digitală care construiește viitorul conexiunii umane - Orange este ceea ce suntem și ceea ce facem, în fiecare zi.

Job-uri

Dacă vrei să contribui la experiența Orange, să fii parte dintr-o echipă sclipitoare și să beneficiezi de avantajele unui Angajator de Top, urmărește oportunitățile de carieră și înregistrează-te cu propriul tău cont pe orange.ro/jobs.

 • Chiar dacă job-ul pe care îl cauti nu e deschis în prezent, având un cont activ la Orange, vei putea fi informat la timp despre noile oportunități.

Ți-ar placea să știi mai multe despre viața la Orange?

Urmărește seria #DreamJob cu Lulu Vlog și află direct de la angajații companiei ce i-a convins să devină și să rămână parte din echipa Orange:


https://www.youtube.com/playlist?list=PLxlI20uk22v9tD6OkK_fIEHbGicDNYq_H

Descriere

global în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare, cu peste 40 de birouri și 7000+ de angajați în întreaga lume. Centrul nostru de dezvoltare din Cluj-Napoca a fost deschis în 2010 și este al doilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1200 de angajați care lucrează în diverse arii, de la dezvoltare de soft la analiză de date, servicii clienți, marketing, jurnalism și consultanță.

La Yardi România construim produse care fac viața mai ușoară pentru milioane de oameni, ajutându-i să găsească casa la care au visat, să vândă sau să administreze proprietăți, să gestioneze relația cu chiriașii și să facă investiții inteligente.

Succesul nostru aparține angajatilor, care fac din Yardi România un loc de muncă minunat.

Job-uri

 1. Titlu: Customer Support Specialist – Property Shark
  Scurta descriere:We are looking for new members to join our Customer Service team for Property Shark, a brand of our parent company, Yardi Systems Inc. Property Shark is a website offering real estate professionals and home buyers in-depth information on any property in the U.S.
  Nivel de experienta: Entry-level
  Link catre post: https://careers.yardiromania.ro/careers/customer-support-specialist-with-english/


 2. Titlu: Content Strategist
  Scurta descriere: This is a great opportunity in Yardi’s marketing department that entails coordinating content development for a team that earns north of 3,000 media mentions per year, many of them in high-profile media outlets such as the New York Times, Washington Post, Guardian, CNBC, Business Insider, Huffington Post and many more.
  Nivel de experienta: Mid-level (3+ years)
  Link catre post: https://careers.yardiromania.ro/careers/content-strategist/

Descriere

SYKES is a leading, global digital-marketing and customer-care outsourcer. SYKES provides differentiated, full lifecycle customer-engagement services to Global 2000 companies and their end consumers at key touchpoints.

SYKES Cluj Napoca was founded in March 2010 and the first Go Live was on the 5th of May. The operation started with just a few employees but thanks to the continuous expansion based on client satisfaction, nowadays we have over 800 colleagues. We serve our clients in the field of IT, telecommunication and multimedia by providing customer support via phone, chat and e-mail in 21+ different languages.

Descriere

IQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei aproape 10 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre site-urile pe care tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe le accesează zilnic.

De ce IQool? Because cool is not enough! Publicația, proiect al Asociației Tinerilor Bucureșteni, a luat naștere din distracție, dar pe parcurs s-a transformat într-un proiect de suflet. În prezent, IQool îmbină modalități de petrecere a timpului liber, noutăți în domenii precum IT, antreprenoriat, sport, modă, cu informații culturale, studențești și oportunități de carieră.

Publicul nostru țintă este format din tineri și studenți din România, care au un stil de viață activ, care își doresc să se dezvolte pe toate planurile: cultural, profesional și personal. IQool este platforma care susține și încurajează valorile, și care emană o energie activă și însuflețită de spiritul tânăr. Cele patru departamente în care te invităm să ni te alături sunt Grafică, Redacție, PR & Social Media și IT.

Datorită interesului manifestat de tineri și prin diversitatea formelor de promovare, IQool a devenit într-un timp relativ scurt unul dintre cele mai accesate site-uri de dezvoltare pentru tinerii studenți. Funcționând drept o platformă atractivă, ușor de utilizat și actualizat, IQool a reușit să devină viral și în social hub. Cu alte cuvinte, în 2020, IQool a ajuns la performanța de a avea 17.000 de like-uri pe Facebook

IQool își propune să îți facă studenția mai frumoasă, așa că…ce mai aștepți? Hai cu noi pe IQool.ro si ajuta-ne sa continuam cu distractia, informarea și dezvoltarea cum știi tu mai bine! Don’t be cool! Be IQool, because cool is not enough!

Job-uri

Noi te invităm să ne urmărești pe Instagram sau pe Facebook, iar dacă ești interesat să faci parte din comunitatea IQool, te rog să ne scrii un mesaj, ori să ne dai un mail pe cluj@iqool.ro!

Descriere

Găzduire web cu trafic nelimitat, adresă IPv6 dedicată și asistență tehnică non-stop, cu spațiu pe disc generos și de mare performanță la prețuri accesibile.

Job-uri

În curând.

Descriere

Creative Navy este o firmă internațională de consultanță în design, specializată în crearea de experiențe digitale inovatoare și centrate pe utilizator. Înființată la începutul anilor 2010, compania și-a construit o reputație solidă pentru furnizarea de soluții de ultimă generație care combină estetica excepțională a designului cu o utilizare fără probleme. Cu o echipă diversă de designeri, ingineri și strategi pasionați, Creative Navy a deservit cu succes clienți dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv tehnologie, finanțe, sănătate, retail și multe altele.