Raport de evaluare a stagiilor de practică derulate în cadrul POSDRU 137510

Raportul de evaluare a stagiilor de practică derulate în cadrul Proiectului POSDRU 137510 a fost realizat în urma efectuării a două analize cantitative. Prima cercetare s-a concentrat pe profilul și așteptările studenților de la stagiile de practică profesională (procesul de colectare a datelor s-a derulat anterior începerii stagiilor de practică), iar cea de a doua a făcut referire la autoevaluarea studenților care au finalizat stagiile de practică profesională profesională (procesul de colectare a datelor s-a derulat după finalizarea stagiilor de practică).

Analiza referitoare la profilul și așteptările studenților de la stagiile de practică profesională a fost realizată pe baza răspunsurilor oferite de 176 de studenți stagiari (anterior începerii efective a stagiului de practică) la Chestionarul iniţial cu privire la profilul studentului şi aşteptările faţă de stagiul de practică profesională (chestionarul este prezentat în Anexa 1).

Analiza referitoare la autoevaluarea studenților care au finalizat stagiile de practică profesională profesională a fost realizată pe baza răspunsurilor oferite de 138 de studenți stagiari (după finalizarea efectivă a stagiului de practică) la Chestionarul final de practică profesională (autoevaluare) (chestionarul este prezentat în Anexa 2). Datele empirice au fost colectate în perioada octombrie 2014 – iulie 2015. Chestionarele au fost aplicate cu precădere în forma listată (pe hârtie), existând însă și posibilitatea descărcării variantei electronice a acestora de pe platforma de practică dezvoltată în cadrul proiectului.

Raportul integral poate fi accesat aici: Raport final evaluare stagii – platformă