Am primit 96 de lucrări de la elevi din toate zonele țării, lucru care ne-a bucurat foarte mult. Am evaluat toate aceste lucrări, notând fiecare răspuns conform punctajului afișat la rubrica Sistem de notare. Câștigătorii au avut punctaj maxim în evaluarea făcută de membrii Comisiei de concurs.

Le mulțumim tuturor  și, chiar dacă nu toți pot câștiga acest concurs, îi așteptăm în iulie la admitere. Așa vom avea șansa să continuăm provocările creative.

Dare for more și Just do it.

Dacă doriți feedback personalizat pe răspunsurile trimise, îl oferim cu drag și bucurie. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă trimitem pe mail feedbackul.

[]
1 Step 1
Sunt de acord să fiu contactat/-ă pentru a primi feedback la Competiția Comunicării, ediția 2020.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

CÂȘTIGĂTORI:

  • Georgiana MutuColegiul Național “A. T. Laurian”, Botoșani.
  • Gîvan Patricia-AlexandraLiceul „Radu Petrescu”, Josenii Bârgăului

COMISIE:

  • Ioan Hosu, prof. univ. dr., directorul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate
  • Corina Rotar, lect. dr. Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate
  • Dorin Spoaller, drd. Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate

Concursul de proiecte “Competiția Comunicării” – încheiat

Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, anunță un concurs pentru elevii din clasa a XII-a. Concursul reprezintă un criteriu alternativ de admitere la programele de licență Comunicare și Relații Publicte sau Publicitate, programe cu predare în limba română.

Tema concursului: comunicarea într-o situație de criză

În baza Regulamentului de admitere al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării pe anul universitar 2019/2020, candidații care obțin premiile I și II la Competiția Comunicării, organizată de Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate al FSPAC, pot fi admiși la specializările Comunicare și Relații Publice sau Publicitate fără concurs de admitere, în cadrul sesiunii iulie 2020.

Tema concursului este reprezentată de identificarea elementelor de PR și publicitate, dintr-o întâmplare reală, pe baza unui text care poate fi găsit în secțiunea de completare a răspunsurilor.

Vor beneficia de a această prevedere numai candidații care au fost declarați reușiți la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2020.

Regulamentul concursului “Competiția Comunicării”

Toate răspunsurile vor fi trimise utilizând formularul de pe această pagină. Pentru eventuale nedumeriri sau întrebări suplimentare, ne puteți scrie la competitiacomunicarii@fspac.online.

Termenul limită pentru transmiterea răspunsurilor este 30 aprilie 2020, ora 23:59. Fiecare participant are dreptul la o singură înscriere.

Jurizarea proiectelor va fi făcută de o comisie formată din trei membri. Nota finală va fi calculată ca medie aritmetică a notelor acordate de membrii comisiei. Membrii comisiei se vor alege dintre cadrele didactice și de cercetare ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate.

Nota finală acordată de membrii comisiei va constitui notă de admitere la una din specializările Comunicare și Relații Publice sau Publicitate.

Criterii de evaluare

Capacitatea de identificare a elementelor importante din articol.

Contextualizarea corectă a problemelor tratate în articol.

Înțelegerea și prezentarea strategiei de PR.

Enumerarea a cel puțin trei și cel mult cinci lecții care pot fi învățate în urma acestui articol.

Conceptualizarea clară și concisă a unei concluzii referitoare la acest articol.

Exprimare corectă din punct de vedere gramatical.

Utilizarea diacriticelor în redactarea răspunsurilor.

Sistemul de notare

Întrebarea 1 – 2 pct.

Întrebarea 2 – 1 pct.

Întrebarea 3 – 2 pct.

Întrebarea 4 – 2 pct.

Întrebarea 5 – 3 pct.