• În căutarea demnității

  În căutarea demnității

  Cu participarea tarafului condus de Marian Mexicanu.

  JOI, 14:00, SĂLILE T1+T2

 • Seara Cadourilor la FSPAC

  Seara Cadourilor la FSPAC

  Seara Cadourilor revine la FSPAC!

  Details
 • BINE AI VENIT LA FSPAC!

  BINE AI VENIT LA FSPAC!

  Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării este una dintre cele mai tinere și mai dinamice facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

  Details

Specializări

Licență

Master

Doctorat

Administrație și politici publice

Detalii aici

Științe politice și ale comunicării

Detalii aici

Comunicare, relații publice și publicitate

Detalii aici

ID/IFR

Facultatea in Cifre

5
Departamente
3000+
Studenți
7516
Candidați în 3 ani
83
Profesori

Știm că nimic nu poate înlocui o experiență reală.

Nici măcar acest site.

Testimoniale

 • Daniel Dranca

  Daniel Dranca este angajat al Primăriei Cluj-Napoca din februarie 2008, iar din noiembrie 2015 este Șeful Biroului Eficiență Energetică, Iluminat Public din cadrul Direcției Tehnice. În anul 2012 a absolvit programul de masterat internațional, secția Dezvoltare Comunitară și Planificare Urbană. Este de asemenea absolvent al programului de calificare „Specialist în Iluminat” organizat de Comitetul Național Român de Iluminat

  Daniel Dranca

  Absolvent 2012

 • Cosmin Onaci

  Cosmin-Ionuț Onaci ocupă în prezent poziția de Data-Analyst în cadrul companiei Emerson Cluj. A absolvit în anul 2014 programul de masterat Economic Governance of the Public Sector, precum și un program de licență în Administrație Publică (2012) în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai. Principalele domenii de interes sunt finanțele publice și dezvoltarea economică locală.

  Cosmin Onaci

  Absolvent (2012) şi Master (2014)

 • Corina Farcas

  Corina Fărcaş ocupă din anul 2012 funcția de manager de proiect în cadrul firmei S.C. PRO XPERT CONSULTING S.R.L., fiind responsabilă de scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din diverse domenii, precum infrastructură, agricultură, producție, servicii sau educație. Cunoștințele și aptitudinile dobândite în cadrul Departamentului de Administrație și Management Public au reprezentat un prim pas important care au ajutat-o în munca cu beneficiarii proiectelor, aceștia fiind în principal autorități publice locale.

  Corina Farcas

  Absolvent 2011