• Lansare volum PR Trend

  Lansare volum PR Trend

  Vă invităm miercuri, 27 martie, ora 17:00, în salaT2 din clădirea FSPAC 2 pentru lansarea volumului PR Trend.

 • Workshopul „Energy poverty in Post-communist Europe”

  Workshopul „Energy poverty in Post-communist Europe”

  Un grup de 18 studenți din cadrul programului de masterat „Global Energy Transition and Governance” al Centre International de Formation Europeene, alături de 15 studenți masteranzi și doctoranzi FSAPC, precum și 10 experți în sărăcie energetică din Franța, Germania, Bosnia-Herțegovina, Serbia, Polonia și Ungaria, au participat, în perioada 18-22 februarie 2019, la workshopul „Energy poverty in Post-communist Europe”, găzduit de FSPAC prin Centrul pentru Studiul Democrației. 

  Details
 • Bursele Fulbright Student 2020-2021

  Bursele Fulbright Student 2020-2021

  Detalii AICI

  Details
 • Commit to change - FSPAC 2019

  Commit to change - FSPAC 2019

  Facultatea noastră a fost gazda evenimentului Commit to Change 2019 din cadrul programului Tech for Social Good al Code for Romania.

  Details
 • Join us @FSPAC

  Join us @FSPAC

  Filmul de promovare al FSPAC

  Details
 • FSPACadouri 2018

  FSPACadouri 2018

  O seară minunată în care am împachetat cadourile a 193 de copii din comuna Bulz, judetul Bihor.

  Details

Specializări

Licență

Master

Doctorat

Administrație și politici publice

ȘCOALA DOCTORALA DE ADMINISTRAȚIE ȘI POLITICI PUBLICE

Științe politice și ale comunicării

 

Comunicare, relații publice și publicitate

ȘCOALA DOCTORALĂ COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE

ID/IFR

Facultatea in Cifre

5
Departamente
3000+
Studenți
7516
Candidați în 3 ani
83
Profesori

Știm că nimic nu poate înlocui o experiență reală.

Nici măcar acest site.

Testimoniale

 • Daniel Dranca este angajat al Primăriei Cluj-Napoca din februarie 2008, iar din noiembrie 2015 este Șeful Biroului Eficiență Energetică, Iluminat Public din cadrul Direcției Tehnice. În anul 2012 a absolvit programul de masterat internațional, secția Dezvoltare Comunitară și Planificare Urbană. Este de asemenea absolvent al programului de calificare „Specialist în Iluminat” organizat de Comitetul Național Român de Iluminat

  Daniel Dranca

  Absolvent 2012

 • Cosmin Onaci

  Cosmin-Ionuț Onaci ocupă în prezent poziția de Data-Analyst în cadrul companiei Emerson Cluj. A absolvit în anul 2014 programul de masterat Economic Governance of the Public Sector, precum și un program de licență în Administrație Publică (2012) în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai. Principalele domenii de interes sunt finanțele publice și dezvoltarea economică locală.

  Cosmin Onaci

  Absolvent (2012) şi Master (2014)

 • Corina Farcas

  Corina Fărcaş ocupă din anul 2012 funcția de manager de proiect în cadrul firmei S.C. PRO XPERT CONSULTING S.R.L., fiind responsabilă de scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din diverse domenii, precum infrastructură, agricultură, producție, servicii sau educație. Cunoștințele și aptitudinile dobândite în cadrul Departamentului de Administrație și Management Public au reprezentat un prim pas important care au ajutat-o în munca cu beneficiarii proiectelor, aceștia fiind în principal autorități publice locale.

  Corina Farcas

  Absolvent 2011