Térképek

A könnyebb tájékozódás végett bejelöltük a térképen azokat a helyeket, ahol tanulni, sportolni, szórakozni vagy enni lehet.

Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar térképe

Hasznos helyszínek. A kar székhelyét fekete pötty jelzi.

A kar megközelítése

A vasútállomásról a 4-es trolibusszal a Someşul megállóig, a Mărăşti negyedből a 4-es, 6-os, 7-es trolibusszal vagy a 8-as, 24-es és 30-as autóbusszal a Someşul megállóig. A repülőtérről a 8-as autóbusszal a Someșul megállóig.

A Monostor negyedből a 6-os és a 7-es trolibusszal, illetve a 24-es autóbusszal a Someşul megállóig, a Grigorescu negyedből a 30-as autóbusszal a Someşul megállóig. A Hajnal negyedből a 46B-és autóbusszal az RBS Bank melletti megállóig.

A tömegközlekedési útvonalakért látogassák meg a CTP honlapját.


A termek számozása

A kar két épületében különbözik a termek számozása. A régi (sárga) épületben a számozás az emelet (római szám) / terem (arab szám) elvet követi. Így a III/4-es terem a III. emeleti 4-es termet jelenti. Az új (fehér) épületben a számozás hasonló a szállodai számozáshoz, a háromjegyű arab szám első tagja az emeletet jelöli, az utolsó két számjegy pedig a terem számkódja. A 101-es terem az I. emeleti 1-es termet jelenti.

 

"FEL"