Acest proiect este un schimb de experienta organizat de Societatea Studentesca de la Stiinte Politice (SSSP) si gazduit de FSPAC. Este un proiect finantat de programul Erasmus+, Romania si s-a desfasurat in perioada 15-21 februarie 2016. De aceasta data au participat 35 de tineri din 3 tari diferite: Slovacia, Romania si Spania.

Obiectivul major al proiectului a fost sa informeze tinerii despre pericolul obezitatii si care sunt metodele de preventie.

Centrul International de Cariera a promovat acest schimb de tineri incurajand studentii FSPAC sa ia parte la activitati alaturi de participantii internationali.

Get that job!

Get that job!

  Marti, 12 aprilie 2016, am invitat-o pe Alexandra Natanga, specialist in recrutare de personal la Netmatch si trainer la Trainers Lab pentru a dezvalui cele mai importante aspecte, de care tin cont angajatorii, in momentul in care isi selecteaza personalul. Intalnirea are loc in in sala III/1, din cladirea nr.1 FSPAC (str. Mosoiu/71), de […]

Primul Workshop

Primul Workshop

Reading is easier, too, in the new Reading view. You can collapse parts of the document and focus on the text you want. If you need to stop reading before you reach the end, Word remembers where you left off – even on another device. Video provides a powerful way to help you prove your […]